Ryhmät 2018-2019

Kauden 2018-2019 harjoitukset alkavat ma 3.9. ja ke 5.9.

Vikkelät, 4–8-vuotiaat

ke klo 17.00–18.00 Yhteisötalo Messi (entinen Nuorisotalo Greippi)

Vikkelät harjoittelevat motorisia ja rytmisiä taitoja, tanssin alkeita, leikkejä ja lauluja monipuolisin ja luovuutta tukevin harjoittein. Ryhmässä tanssitaan perinteisiä suomalaisia laululeikkejä ja pieniä kansantansseja sekä uudempia kansantanssikoreografioita.

Harjoituskausimaksu 20 e.

Sukkelat, 9–15-vuotiaat

ke klo 18.00–19.00 Yhteisötalo Messi (entinen Nuorisotalo Greippi)

Sukkelat harjoittelevat kansantanssin perusteita monipuolisesti leikkien, laulujen ja tanssien kautta lisäksi kehitetään motorisia ja rytmisiä taitoja. Ryhmässä tanssitaan perinteisiä suomalaisia kansantansseja sekä uudempia kansantanssikoreografioita.

Harjoituskausimaksu 20 e.


Ryhmiä ohjaa kansantanssin ohjaaja, luokanopettaja Anni Kelkka, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus lasten kansantanssin ohjaamisesta.

Ryhmiin ovat tervetulleita uudet ja aiemmin harrastaneet lapset. Ryhmiin saa tulla myös kokeilemaan pari kertaa maksutta. Kyselyt ja ilmoittautumiset anni.kelkka@hotmail.com.


Vipeltäjät, 0–3-vuotiaat

ma klo 17.45–18.30, Mussalon Saaripirtti

Ryhmään osallistutaan aikuinen-lapsi-parilla. Ryhmässä leikitään, lauletaan, lorutellaan ja tanssitaan perinteisiä suomalaisia laululeikkejä ja tansseja. Harjoitellaan ryhmässä olemista ja nautitaan yhdessä tekemisen riemusta.
Harjoituskausimaksu 35 e.

Ryhmää ohjaa Satu Heinvuo.
Tiedustelut satu.heinvuo@hotmail.com.


Aikuisten kansantanssi

ma klo 18.30–20.00, Mussalon Saaripirtti

Ryhmässä harjoitellaan suomalaisia kansantansseja ja niihin liittyviä askelikkoja esimerkiksi polkkaa. Ryhmään ovat tervetulleita sekä aloittelijat että pidempään tanssineet.
Harjoituskausimaksu 30 e.

Ryhmää ohjaa Satu Heinvuo.
Tiedustelut satu.heinvuo@hotmail.com.


Aikuisten ryhmä toimii Opintokeskus Siviksen vertaisopintoryhmänä.